Tuotteet apuna nukahtamiseen ja rauhoittumiseen

alkaen 4,20 €

Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Uni kristallit

Hyvän unen kristallisarja: Ametisti, Angeliitti, Sodaliitti


Voit käyttää kristalleja millä tahansa sinulle sopivalla tavalla, kuten pitämällä niitä tyynyn alla, yöpöydällä tai ikkunalaudalle. Tai pitämällä niitä kädessäsi aina, kun tarvitset muistutusta aikomuksestasi. Tärkeintä on pitää ne lähelläsi, jotta ne vaikuttavat ympärilläsi olevaan energiaan.
Pakkaus sisältää: 1 kpl Ametisti hiottu, 1 kpl Angeliitti hiottu, 1 kpl Sodaliitti raakapala.


Ametisti - voimakas suojelija ja parantaja kivi, joka lisää psyykkisiä kykyjä ja avartaa henkistä tietoisuutta, stimuloi kurkkuchakraa, puhdistaa auraa, muuntaa energiaa myönteiseksi ja rauhoittaa mieltä. Arvostettu sen kyvystä auttaa luomaan tasapainoa, kärsivällisyyttä ja sisäistä rauhaa vakauttaen tunteita. Ametisti avaa portin jumalalliselle tietoisuudelle ja korkeammalle intuitiolle antamalla selvyyden, kun mieli on sekava. Ametisti tunnetaan myös nimellä "Traveller's Stone", joka tarjoaa lisää suojausta, kun olet matkalla. Tukee mielenrauhaa, lievittää emotionaalista ja fyysistä kipua. Ametisti on korkean värähtelyn kivi, joka on ihanteellinen meditaatioon.
Angeliitti - enkelikivi. Rauhoittava meditointikivi, joka välittää lempeää ja hoitavaa energiaa. Vahvistaa yhteyttä henkimaailmaan – enkeleihin, henkioppaisiin ja voimaeläimiin. Tasapainottaa voimakkaita tunteita ja lievittää vihan tunnetta. Lohduttaa surussa ja luo turvallisuuden tunnetta. Vahvistaa kommunikaatiota ja avartaa tietoisuutta sekä telepatiaa.
Sodaliitti - tyynnyttävä kivi, tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirtaa. Se vahvistaa intuitiota ja auttaa näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Auttaa pääsemään pelon, hämmennyksen ja riittämättömyyden tunteesta. Sodaliittia suositellaan ympäristön energioille herkille ihmisille, erityisesti sähkömagneettisesta säteilystä kärsiville. Se on loistava lahjaidea innokkaille kristallien ystäville.