Pihkasalva, Elämänpuu

Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Pihkasalva, Elämänpuu


PIHKASALVA - VANHANKANSAN APUVOIDE IHON ONGELMA-ALUEISIIN


Pihkasalva on luonnon lahja erilaisiin ihon vaivoihin. Se on tehokas apu haavoihin, halkeamiin, kovettumiin, känsiin, tulehtuneisiin haavaumiin, hyönteisten puremiin, palovammoihin, finneihin ja muuten huonokuntoisen ihon hoitoon. Pihka estää sienten kasvua ja auttaa vaikeiden painehaavojen ja säärihaavojen paranemista. Kuusenpihka on antibakteerinen ja desinfioiva.


INCI: Olea Europaea (oliiviöljy)*, Picea Abies (kuusenpihka), Cera Flava (mehiläisvaha) *luomua

100% luonnontuote

30ml

Pihkapitoisuus n.30%


TERVA-PIHKASALVA - VANHANKANSAN APUVOIDE IHON ONGELMA-ALUEISIIN


Terva-pihkasalva on luonnon lahja erilaisiin ihon vaivoihin. Se on tehokas apu haavoihin, halkeamiin, kovettumiin, känsiin, tulehtuneisiin haavaumiin, hyönteisten puremiin, palovammoihin, finneihin ja muuten huonokuntoisen ihon hoitoon. Terva karkottaa hyönteisiä joten se onkin oivallinen ja täysin myrkytön hyttyskarkoite ihollesi kesän itikka-aikaan. Pihka estää sienten kasvua ja auttaa vaikeiden painehaavojen ja säärihaavojen paranemista. Kuusenpihka ja männynterva ovat antibakteerisia ja desinfioivia.


INCI: Olea Europaea (oliiviöljy)*, Picea Abies (kuusenpihka), Cera Flava (mehiläisvaha)*, Pyroleum Pini (hautaterva) *luomua

100% luonnontuote

30ml

Pihkapitoisuus n.30%


HUOM! Ei sovellu hartsiallergikoille


Luonnonhartsi voi aiheuttaa joillekkin allergista oireilua. Kokeile ensin pienelle ihoalueelle