Nomai kuukuppi M-koko musta

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Nomai kuukuppi M-koko musta


  • Luotettava
  • Helppokäyttöinen
  • Täydellinen istuvuus
  • Lääketieteellisestä silikonista valmistettu
  • Pehmeä materiaali
  • Huomaamaton käytössä


Nomai on gynekologin suunnittelema kuukuppi, joka istuu sinulle täydellisesti

Suomalaisen gynekologin suunnitteleman Nomai-kuukupin tuotekehitys perustuu vahvaan lääketieteelliseen osaamiseen. Se on kehitetty mukailemaan erilaisia anatomioita ja sopimaan kaikille, joilla on kuukautiset. Siksi Nomai-kuukuppi istuu myös sinulle täydellisesti sekä on käytössä varma ja huomaamaton.


100% turvallisesta lääketieteellisestä silikonista Suomessa valmistetussa Nomai-kuukupissa on ainutlaatuinen maljamainen muotoilu ja markkinoiden pehmein materiaali. Nämä takaavat mukavan sekä luotettavan käyttökokemuksen sekä helpomman asennuksen ja pois oton. Nomai-kuukupin suuret ilmareiät saavat aikaan tukevan alipaineen, jolloin kuukuppi pysyy paremmin paikallaan ja se on helpompi poistaa.


Nomai-kuukuppi on huoleton, huomaamaton ja mukava kuukautissuoja, jota voit käyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Laadukas lääketieteellinen silikoni on epäsuotuisa alusta bakteereille, joten se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.Nomai kuukuppeja löytyy kolmessa eri koossa. Kuukupin koko tulee valita omien tuntemusten ja vuodon määrän mukaan.


Nomai S

Kuukuppi erityisesti nuorille naisille tai niukkaan vuotoon.

Kupin tilavuus on 23 ml.


Nomai M

Kuukuppi erityisesti normaaliin vuotoon.

Kupin tilavuus on 32 ml.


Nomai L

Kuukuppi erityisesti runsaaseen vuotoon.

Kupin tilavuus on 41 ml.


Nomai-kuukupin materiaalista

Nomai kuukupit on valmistettu tieteellisesti todistetusta turvallisesta 100 % lääketieteellisestä silikonista, joka on saanut FDA:n hyväksynnän. Se on turvallinen materiaali – se ei sisällä haitallisia kemikaaleja (lateksia, ftalaatteja, BPA:ta eikä parabeeneja) eikä kuivata emättimen limakalvoja. Kuukupin värit on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti ja ne ovat myös saaneet FDA hyväksynnän ja soveltuvat lääketieteelliseen käyttöön. Värit eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, lateksia, ftalaatteja, BPA:ta eikä parabeeneja.


Lisäksi lääketieteellinen silikoni on epäsuotuisa kasvualusta bakteereille, ja siten erityisen hygieeninen materiaali.Nomai-kuukupin muodosta

Pehmeä ja joustava lääketieteellinen silikoni asettuu hyvin mukailemaan emättimen seinämiä eikä tunnu epämiellyttävältä käytössä. Pehmeä materiaali ja maljamainen muoto vähentävät virtsarakon ärsytystä. Kuukupin sileä pinta ei hankaa limakalvoja ja on helppo pitää puhtaana.


Joustava materiaali helpottaa merkittävästi kuukupin asennusta ja pois ottoa.


Nomai-kuukupin pehmeä antenni ei tunnu käytössä ja se on tarvittaessa helppo lyhentää sopivan mittaiseksi. Lisäksi suuret ilmareiät helpottavat kuukupin pysymistä paikoillaan ja sen poistamista.


Kolme eri kokoa takaavat jokaisen vuodolle ja anatomialle sopivan kuukupin.Ympäristöystävällinen valinta

Kertakäyttöisistä siteistä ja tamponeista syntyy huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä yli 100 kiloa naisen elämän aikana.


Nomai-kuukuppi on muoviton kestokuukautissuoja, jonka käyttöikä on useita vuosia. Valitsemalla Nomai-kuukupin teet siis suuren palveluksen paitsi itsellesi, myös maapallollemme.


Simply superb, period.