Morning Complex, NORDIQ Nutrition (valmistus lopetettu)

29,90 €
−16 %
25,00 €
Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

NORDIQ Nutrition, Morning Complex


Energisoiva, adaptogeeninen koostumus, joka herättää uuteen päivään

Tämä aamulla otettavaksi tarkoitettu nootrooppinen tuote sisältää Yerba matea, joka nostattaa energiatasoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Venäjänjuuri (Siperian ginseng) tukee henkistä ja fyysistä palautumista ja immuniteettia. B-vitamiinit ja ainutlaatuisessa PureWay-C®-muodossa oleva C-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.


“Morning Complex tarjoaa mahtavaa synergiaa, jotta voit aloittaa päivän energisesti. Yhdistämällä hellävaraisesti piristävän kofeiinin, luonnon parhaiden adaptogeenien ja energisoivien mikroravinteiden kohottavat vaikutukset, tämä sekoitus auttaa sinua selviytymään tulevan päivän haasteista.”


Mihin Morning Complex -tuotetta voi käyttää?

 • Piristämään aamulla
 • Lisäämään pitkäkestoista energiaa päivään
 • Vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Tukemaan urheilusuoritusta
 • Aivoille ja kognitiolle.

Mikä tekee Morning Complex -tuotteesta erityisen?

 • Yerba mate lisää energisyyttä ja valppautta. Kahviin verrattuna yerba maten kofeiinin vaikutus on lempeämpi ja pitkäkestoisempi.
 • Venäjänjuuri tarjoaa adaptogeenistä tukea aktiiviseen elämäntyyliin. Se tukee terveellistä energia-aineenvaihduntaa ja stressin vähentämistä samalla kun se vähentää väsymystä.
 • Raakakaakao sisältää muun muassa tryptofaania ja kofeiinia.
 • Niasiini ja pantoteenihappo edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).
 • Niasiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaalia psykologista toimintaa (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).
 • Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä ja niasiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).
 • C-vitamiini edistää väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä, normaaleja psykologisia toimintoja ja normaalia energia-aineenvaihduntaa (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).


Tärkeimmät rohdokset Morning Complex -tuotteessa:


Yerba mate

Ilex paraguarensis

Yerba matea on perinteisesti käytetty infuusion valmistukseen, ja se Etelä- Amerikan kulutetuin ja kuuluisin juoma. Polyfenolipitoisena vaihtoehtona kahville yerba mate stimuloi hermostoa hellästi ja tuo vastustuskykyä sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.


Venäjänjuuri

Eleutherococcus senticosus

Venäjänjuuri sisältää runsaasti aktiivista elämää tukevia adaptogeeneja. Sen on huomattu lievittävän stressiä ja väsymystä. Venäjänjuuri on puuvartinen pensas, jota on perinteisesti käytetty lisäämään kestävyyttä ja elinvoimaa, ja se tukee myös immuniteettia.


Raakakaakao

Theobroma cacao

Raakakaakao sisältää luonnostaan runsaasti polyfenoleja, vitamiineja ja kivennäisaineita, mukaan lukien magnesiumia. Kaakao sisältää myös erilaisia aminohappoja, kuten tryptofaania, fenyylietyyliamiinia, tyrosiinia, tryptamiinia ja tyramiinia.


NORDIQ Nutrition® -tuotesarjan kulmakivet

 • Vegaaninen ja täyteaineeton
 • Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria
 • Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa tai suolaa
 • BPA-vapaa, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kierrätyslasipakkaus
 • Avattava kasviskapseli jonka sisältö voi sekoittaa kylmään juomaan tai ruokaan


SISÄLTÖ

1 kasviskapseli sisältää:

NORDIQ Hormeettinen sekoitus 645 mg Sisältää: Yerba mate -uute (8 % kofeiinia)300 mg Venäjänjuuri 150 mg Pakurikääpä 100 mg

Raakakaakao 75 mg Puolukka 20 mg Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) C-vitamiini (PureWay-C®, l-askorbiinihappo) 44 mg 50*B3-vitamiini (nikotiiniamidi)8 mg50*Pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaatti) 3 mg50*

*päivittäisestä saantisuosituksesta %

Täyteaineeton ja vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, soijaa, hiivaa, suolaa, sokeria, täyte-, maku- tai väriaineita. Suosimme luomulaatuisia ja pakastekuivattuja kasveja aina kun saatavilla.


Annostusohjeet: 1-3 kapselia aamuisin.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.