LUOMU PROPOLIS TINKTUURA, ORGANIC PROPOLIS TINCTURE

26,95 €
−29 %
19,00 €
Vielä varastossa
Toimitusaika: 4-7 päivä(ä)

Kuvaus

  • Tehokas
  • Ulkoisesti ja sisäisesti käytettävä
  • Antiseptinen
  • Suojaava
  • Vaurioituneelle/tulehtuneelle iholle


Tässä tinktuurassa propolis pääsee loistamaan erittäin puhtaana ja tehokkaaksi tiivistettynä.


Tuote on ollut markkinoille tulonsa jälkeen vuodesta toiseen sarjan parhaiten myyty tuote. Yksi syy on teho ja toinen sen monikäyttöisyys sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä vuodesta 1979 toimineen Apimab Laboratoiresen Propolia® tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin. Tässä monen ihmisen luottotinktuurassa tulee todella esiin valmistavan yrityksen vakuuttava ammattitaito. Tehokkuuden avaimena on tinktuuran erittäin tiivistetty koostumus, jossa on yli 21 % puhdistettua propolista taaten näin 100 % luonnollisen tehon.


Käyttö:

Lisäravinteena:

Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa (tehostaa vaikutusta), tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura huolellisesti lempiyrttiteehen.


Ihonhoidossa:

Organic Propolis Tincture eli luomulaatinen propolistinktuura on erittäin tehokkaasti iholta bakteereja tappava antiseptinen liuos. Voit tiputtaa sitä suoraan haavaan tai naarmuun, ärtyneeseen päänahkaan ja kaikkialle, missä on jonkinasteista tulehdusta. Se kirvelee hetken aikaa melkoisesti, mutta toimii tehokkaasti. Propolis myös värjää ihoa hiukan ruskeaksi.


Ainesosat:

100% puhdistettu luomupropolisuute*. Uutteen liuottimet: Alkoholi, vesi.

*Luomuviljellyt raaka-aineet

Pitoisuus 4 pipetillisessä

2.8ml (2.62g) Propolisuutetta tai 420 mg puhdasta propolista.