KOOKOSKYNTTILÄ Arctic White

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

KOOKOSKYNTTILÄ Arctic White


Pehmeän tuoksuinen Arctic White - kuin raikkaan puhdas puuvilla tai lumivalkean Lapin Lumo. Tuoksuva soijavahakynttilä aidossa kookoksen kuoressa.


Viileät pakkasillat, lämpimät viltit ja We Love The Planetin tuoksuvat kookoskynttilät luovat tunnelmaa! Kookospähkinään valettu soijavahakynttilä on kaunis yksityiskohta syksyn sisustuksessa. Kynttilät sopivat erinomaisesti erilaisiin asetelmiin niin ulkona kuin sisälläkin. Kookospähkinäkynttilä istuu hyvin etenkin tällä hetkellä suosittuun boho-henkiseen sisustustyyliin. Kynttilät antavat ympärilleen kevyesti tuoksua, tuoksuaineina kynttilöissä ovat luonnon eteeriset öljyt. We Love The Planetin kookoskynttilöiden paloaika on 40-45h. Kookospähkinä kelluu vedessä, joten niiden avulla syntyy myös kaunis kynttilämeri syysiltojen juhlaan.


We Love The Planetin ekologisissa soijavahakynttilöissä käytetään soijapavuista tehtyä 100 % soijavahaa: se ei sisällä kemikaaleja, on ympäristöystävällistä ja biohajoavaa sekä turvallista käyttää. Soijavaha on helposti poispestävissä, joten kynttilän kookospähkinän voi helposti uusiokäyttää. Kynttilöissä käytetty laadukas sydänlanka on valmistettu valkaisemattomasta puuvillasta ja se on täysin metalliton. Soijavahan paloaika on 40-45 h eli noin kaksi kertaa keskivertoa pidempi. Soijavaha ei savuta.


KOOKOSPÄHKINÄN UUSI ELÄMÄ

Kookos on nykypäivänä erittäin suosittu raaka-aine esimerkiksi kosmetiikassa ja ruoassa. Tästä syystä tyhjistä kookospähkinän kuorista syntyy reilusti ylijäämää. Näihin pähkinänkuoriin valetaan We Love The Planetin soijavahakynttilät eikä näin ollen kynttilän valmistusta varten tarvitse kerätä kookospähkinöitä erikseen!


UUSIOKÄYTTÖ

Kauniin kookospähkinän voi uusiokäyttää monella tapaa: istuta siihen keväällä pieni taimi, säilytä korut kauniisti, vala siihen uusi kynttilä tai pidä sitä lintujen ruokintakippona!