Iocidin+ 60 kapselia, Biomed

38,90 €
−13 %
34,00 €
Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Iocidin+ 60 kapselia, Biomed


Uusi isompi ja ekologisempi pakkaus! Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnontuotteen - oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vaikutus, jolla pyritään ylläpitämään kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana, sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.


Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos:
1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.


Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksunsuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin tai alan asiantuntijan ohjeen mukaan.


Valmistusmaa: Suomi


Suositeltava vuorokausiannos (1-6 kapselia) sisältää:
Oliivinlehden kuivauute 150 mg – 900 mg
Greippiöljyjauhe 150 mg – 900 mg
Oreganoöljyjauhe 40 mg – 240 mg


Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC. Suojattava suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta.Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen


Ainesosat

Greippiöljyjauhe (Citrus grandis kuori, siemenet, hedelmäliha) [sis. tapiokatärkkelys 77 %, luonnolliset tokoferolit 0,49 %, auringonkukkaöljy 0,49 %], Oliivinlehden kuivauute (Olea europeae) 4:1, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa,vesi), oreganoöljyjauhe (Oreganum vulgare) [sis. tapiokatärkkelys 77 %, luonnolliset tokoferolit 0,49 %, auringonkukkaöljy 0,49 %], paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (magnesiumstearaatti [kasviperäinen]).