Hölynpöly, TALIVOIDE

Toimitusaika: 2-9 päivä(ä)

Kuvaus

Hölynpöly, HELLIVÄ JA RAVITSEVA IHOVOIDE – WHIPPED TALLOW BALM


Suomessa käsintehty vispattu talivoiteemme sisältää ihoa hellivää suomalaista luomutalia. Talivoide sopii käytettäväksi koko vartalolle ja kasvoille, kaikille ihotyypeille. Käyttämämme tali on salolaiselta Kosken kartanon luomutilalta, jossa laiduntava karja syö tilalla itse tuotettua luomuruohoa ja luonnon monimuotoisuus on erittäin korkeassa arvossa.


Tuote on pakattu 60 ml lasipurkkiin.Tali rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Jotkut vannovat talin uskomattomiin voimiin esimerkiksi raskausarpien ennaltaehkäisyssä. Voide auttaa myös vauvaihottumaa ja akneihoa.


Miksi tali?

Talia on käytetty vuosituhansia suojaamaan ihoa. Sen vertaansa vailla olevat ominaisuudet unohtuivat historiaan, kun kemianteollisuus mahdollisti viime vuosisadalla teollisen kosmetiikkatuotteiden valmistuksen. Tali on käytännössä kertaalleen puhdistettua rasvaa, ja se on kauniin hajutonta ja vaaleaa puhdistetussa muodossa. Hölynpöly valmistaa tuotteissaan käyttämänsä luomutalin itse ilman kemikaaleja tai lisäaineita.

Tali sisältää optimaalisen määrän vitamiineja ja mineraaleja ihmisen iholle. Solukalvomme koostuvat lähes kokonaan rasvasta ja puolet tästä rasvasta on tyydyttynyttä. Tyydyttynyt rasva tekeekin ihostamme kimmoisan ja tasaisen. Tali on koostumukseltaan ihmisen ihon kanssa lähes identtinen ja pystyy täten suojaamaan ihoa huomattavasti paremmin kuin mikään kasviperäinen tuote. Tali sisältää optimaalisen rasvakoostumuksensa lisäksi iholle välttämättömiä A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä terveydelle optimaalisen tasapainon omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja. Tali ei tuki ihohuokosia, eikä sitä tarvitse käyttää paljon. Talipohjaiset tuotteemme sopivat kaikille ihotyypeille, ja niitä voi käyttää niin kasvoille kuin vartalollekin. Tali voi auttaa myös vaikeissa ekseematapauksissa.


Säilytetään huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonpaisteelta. Tuoretuote, säilyy noin vuoden.