Havuka palasaippuat

Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Havuka palasaippuat


  • Hajusteeton
  • Hiuksille ja vartalolle
  • Kuivalle ja herkälle iholle
  • Kosteuttava ja ravitseva
  • Rauhoittaa herkkää ihoa
  • Ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia
  • Rauhoittaa hiuspohjaa


Sopii kuivalle ja herkälle iholle sekä hiuksille. Muistetaan pitää hygieniasta huolta ja tehdään se luontoa vahingoittamatta.

Luontoystävällinen

Sopii käsien, ihon ja hiusten pesuun.

Erinomainen kotiin, mökille, ulkoiluun, retkeilyyn ja vaelluksille.

100% aidot luonnon raaka-aineet.

Zero waste

Hajusteeton

Riittoisa

Valmistettu käsityönä Suomessa.


Käyttö:

Kastele hiuksesi lämpimällä vedellä ja kastele hiukan palaa. Hiero palalla hiuksia ja ihoa niin kauan että vaahtoa on runsaasti. Tämän jälkeen huuhtele lämpimällä vedellä huolellisesti. Säilytä saippuapalaa alustalla, mistä vesi pääsee pois. Tähän sopivat ilmavat saippua-alustat, seinään asennettavat korit, verkkopussit tms.

Sisältää luonnonhartsia. Luonnonhartsi voi aiheuttaa joillekin allergista oireilua. Kokeile ensin pienelle ihoalueelle.


Havuka
Havuka Oy - Elias Lönnrotin pohjolan kulta

Matkamies herää keväisenä aamuna kuusimetsän keskellä. Aamukasteen vesipisarat poimulehdillä ovat kuin helmiä, joilla hän pesee kasvonsa. Hän on vaeltanut jo pitkään, mutta iloitsee jokaisesta päivästä pohjoisen Suomen luonnossa. Hän venyttelee, nauttii aamiaista, vetää tuohirepun selkäänsä ja jatkaa taivaltaan paljain jaloin kylästä kylään. Välillä hän pysähtyy keräämään metsän antimia, katajanmarjoja, pihkaa, kuusen oksista kerkkiä. Näyttää aivan siltä kuin luonto puhelisi tälle matkaajalle, ja matkaaja luonnolle.

Tämä matkamies on luonnontieteen edelläkävijä, lääkäri ja runojen keräilijä Elias Lönnrot.

Elias Lönnrot teki valtavan työn näillä runonkeruuretkillään perimätiedon säilyttämisessä. Hän vieraili runonlaulajien luona ja tallensi heidän laulunsa. Runojen pohjalta syntyi Kalevala, joka on Suomen kansalliseepos. Mutta Elias Lönnrot on rakentanut toisenkin tärkeän perinnön, tietoa suomalaisen luonnon parantavasta voimasta ja luonnon omista rohdoista.

Havuka Oy jatkaa Elias Lönnrotin polkua ja tuo Eliaksen reseptien mukaan tehdyt luontaistuotteet nykyaikaan.

Perheessämme on kuljettu Eliaksen polulla jo kolmen sukupolven verran. Eliaksen oppi on siirtynyt ensin isältä tyttärelle arjen tilanteissa sekä maatilan töissä. Tytär teki elämän mittaisen työn Eliaksen perintöä vaalien ja kehitti Havukan kuusenpihkavoiteet Eliaksen reseptien pohjalta. Vuosien aikana hoitotyössä tytär pääsi todistamaan voiteiden tehoa.

Nyt poika jatkaa tällä samalla polulla, Elias Lönnrotin perinnön säilyttämistä. Näin sinäkin voit kutsua luoksesi osan ainutlaatuista suomalaista luontoa, palasen Elias Lönnrotin matkaa, pohjolan luonnon arvokasta kultaa!