Voneco valitsee laadukkaat tuotteensa tietyllä tavalla.

Näitä ovat laatu, turvallisuus ja mahdollisimman luonnolliset tuotteet.

Muiden pienyrittäjien tukeminen, lähituotanto ja muovijätteen minimointi ovat myös Vonecolle lähellä sydäntä olevia asioita.

TUOTEMERKIT

LUONKOS

Kolmen naisen perustama kotimainen luonnonkosmetiikkasarja josta löytyy kaikki mitä ihosi tarvitsee.

Upeiden zero waste tuotteiden joukosta löytyy myös huikeat metsämikrobi tuotteet jotka edistävät ihmisen yhteyttä luontoon!

Luonkos tuotteet on valmistettu käsin Naantalissa.

HEMPAATTINEN

Hempaattinen hamppukosmetiikka on kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte ja valmistettu käsityönä 100% ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Hempaattisen tuotteiden teho perustuu puhtaiden, lähituotettujen ainesosien yhteisvaikutukseen.

Hempaattisen arvot :

Ekologinen, luonnollinen, yhteisöllinen, avoin ja yhteiskunnallisesti merkittävä, koko kansan Hamppubrändi

JIMMY BOYD

Jimmy Boyd on espanjalainen luonnonmukainen tuoksusarja. Sarjan kaikki tuotteet ovat vegaanisia sekä 100% luonnon raaka-aineista valmistettuja.

Jimmy Boydin tuotteilla on käyttäjälleen myös aromaterapeuttinen vaikutus.

Jimmy Boydin tuotteet on kehitelty tunteella ja rakkaudella. Löydät kunkin tuoksuveden pullon takaa tunteen, jota parfymööri Jimmy Boyd on tuntenut luodessaan tuoksua.

Käyttämällä saman tuoksun eri tuotteita syvennät tuoksua ihollasi ja tällöin se myös pysyy pidempään.

NORDIQ Nutrition

Tarjoaa hyvinvointisi tueksi ravintolisiä, jotka sisältävät bioaktiivisia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä runsaasti terveyttä edistäviä yrttejä ja adaptogeenejä - vegaanisesti, puhtaasti ja täysin ilman täyteaineita.

Jokainen tuote sisältää yksilöllisesti suunnitellun yhdistelmän vitamiinien ja hivenaineiden toimivuutta täydentäviä yrttejä ja kasveja, kuten puolukkaa, nokkosta, pakurikääpää, mustikkaa, kuusenkerkkää ja ruusujuurta.

Kaikki NORDIQ Nutrition® -tuotteet ovat vegaanisia ja täyteaineettomia, jolloin saat kapselin täydeltä pelkkiä terveyttäsi tukevia ravintoaineita ilman mitään turhaa.

MoiForest

Metsäkylpy tarjoaa ihon kautta päivittäisen harjoituksen immuunisysteemille!

Kotimaiset MoiForest tuotteet sisältävät suomalaisten yliopistojen kehittämää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta joka tukee ja vahvistaa tutkitusti immuunijärjestelmää.

Tuotteissa käytetään puhtaita, luomulaatuisia raaka-aineita, jotka on kerätty vastuullisesti niin luontoa kuin ihmisiä kunnioittaen.

TUOTEMERKIT