WILD ROSES EDC TUOKSUVESI

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

WILD ROSES EDC TUOKSUVESI, 200ml

Jimmy Boyd


Wild Roses EDC on naisellinen villiruusun tuoksuinen tuoksuvesi.

Kimpullinen rakkautta. Ruusu on rakkauden, puhtauden, intohimon ja kauneuden symboli. Ruusunkukan tuoksu on hienovarainen ja yksi eniten ihannoiduista tuoksuista.
Aromaterapeuttinen; harmoniaa ja hyvinvointia.
Sisältö; sitruuna, ruusu, kielo ja vanilja – tuotteessa on ruusun terälehti.


Käytä tuoksuvesiä hajuveden tapaan hiuksille, iholle ja vaatteisiin.

Jimmy Boydin tuoksuvesissä on kauniina yksityiskohtana kasvien terälehti pullossa. Kasvit on kerätty luonnosta vain muutamaa tuntia ennen itsen tuoksuveden pullotusta. Kasvin tehtävänä on kehittää ja syventää tuoksua koko sen ajan kun käytät tuoksua.

Kun testaat tuoksua liikkeessä, parfymööri Jimmy Boydin ohje on, että älä suihkuta suoraan iholle vaan suihkuta tuoksua ilmaan ja anna sen laskeutua päällesi - näin pääset aistimaan tuoksun eri kerrokset.

Jimmy Boydin antaa vinkin tuoksun valitsemiseen; valitse tuoksu aina tunteen - ei sen nimen mukaan! Tuotteet ovat aromaterapeuttisia ja siksi ajatus on, että kun valitset tuoksun sen hetkisen tunteen mukaan, vahvistaa tuote juuri sitä, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset.

Tuoksuvedet eli Eau De Colognet ovat kevyempiä kuin esim. Eau De Parfum tai Eau De Toilette. Tuoksuvedessä on pienempi määrä alkoholia sekä tuoksuainetta kuin EdT:ssa tai EdP:ssa. Tuoksuveden pysyvyys iholla on n. 2-4h kun vertailun vuoksi EdP saattaa pysyä yli 8h.

Saamamme palautteen mukaan tuoksuvedet sopivat myös päänsärky-herkemmille asiakkaille.

Tuoksuvesien pakkauksessa on mukana suihke, joka tulee asettaa paikalleen kun tuotteen ottaa ensimmäisen kerran käyttöön.