Sisäelinjauhe 50 g, Biomed

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Sisäelinjauhe 50 g, Biomed


Biomedin sisäelinjauhe sisältää vapaana eläneen Lapin poron munuaista, maksaa ja sydäntä. Hellävarainen valmistusprosessi ja pakastekuivaus säilyttävät vitamiinit ja muut ravintoaineet aktiivisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Sisäelimiä on aina arvostettu elinvoiman aarreaittana, ne sisältävät esimerkiksi A-, K-, D- ja B-ryhmän vitamiineja ja ovat runsas folaatin lähde.

Miedon makuinen jauhe sopii lisättäväksi ruoanlaittovaiheessa tai valmiiseen ruokaan sekä esimerkiksi juomassa käytettäväksi yhdessä Biomedin luuliemijauheen kanssa. Sisäelinjauheessa pystytään hyödyntämään muuten ylijäämäksi joutuvat raaka-aineet. Lisäaineeton, gluteeniton, maidoton, soijaton, sokeriton.


Ainesosat

Pakastekuivattu poron maksa, munuainen ja sydän.

Varoitukset: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttöohjeet:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tl (n. 2,2 g) päivässä. Sekoita jauhe nesteeseen tai ruokaan. Voit lisätä jauhetta myös keittojen, kastikkeiden, patojen sekä muiden ruokien joukkoon.


Valmistusmaa: Suomi


Säilytysohjeet:

Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.


Suositeltava vuorokausiannos 1 tl (2,2 g) sisältää:

A-vitamiini 1128 µg (141 %*)
Folaatti 76 µg (25 %*)
B12-vitamiini 5 µg (250 %*)

*=% päivittäisen saannin vertailuarvosta