Sinkkivoide, Fiini Naturally 35 g

19,90 €
−95 %
1,00 €
Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-6 päivä(ä)

Kuvaus

Fiini Naturally Sinkkivoide 35 g

Huom viimeinen kappale

(tuoteen päivämäärä on mennyt)


  • Iho-ongelmien hoitoon
  • Ravitseva
  • Pehmentävä
  • Rauhoittava
  • Suojaava


Sinkkivoide rauhoittaa ihoa ja suojaa ihoa myös ulkoisilta ärsykkeiltä kuten säältä

100% luonnollinen, vahva sinkkivoide iho-ongelmien hoitoon. Sisältää n. 25% sinkkiä. Sinkkivoide rauhoittaa ihoa ja suojaa ihoa myös ulkoisilta ärsykkeiltä kuten säältä. Kotimainen kauraöljy rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa, sekä vähentää ihon punoitusta. Kookosöljy on antiseptinen, ja se ehkäisee ja helpottaa ihon tulehduksia. Mehiläisvaha muodostaa iholle luonnollisen ja hengittävän kalvon, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa antaen silti ihon hengittää. Se myös pehmentää kuivaa ihoa. Sinkki on luonnon mineraali, joka muodostaa iholla suojan märkyyttä vastaan. Sinkki rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta iholla.

Käyttö:

Sinkkivoidetta on perinteisesti käytetty vaippaihottumien hoitoon. Sen lisäksi sinkkivoide on erinomainen akneihon rauhoittaja, voit myös käyttää sitä yksittäisiin finneihin. Sinkkivoide rauhoittaa ihon nopeasti ja vie punoituksen iholta. Sopii käytettäväksi myös palovammoihin, joissa se vähentää ihon kirvelyä ja muodostaa niille suojan. Sinkkivoide sopii myös käytettäväksi ihokarvojen ajelun jälkeen, jolloin se rauhoittaa ihoa ehkäisten näppylöiden syntymisen esim. intiimialueiden sheivauksen jälkeen. Vinkki! Sopii loistavasti käytettäväksi myös koirien varvasvälitulehduksen hoitoon! Sinkkivoide suojaa herkkiä varvasvälejä ja poistaa muhivaa kosteutta varvasväleistä.

Ainesosat:

*Avena Sativa Kernel oil (kaura), **Cocos Nucifera oil (kookos), Zinc Oxide (sinkki), *Cera Flava wax (mehiläisvaha), Tocopherol (E-vitamiini).

*kotimainen raaka-aine

**luomu raaka-aine