Siivoussaippua, Elämänpuu

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Siivoussaippua, Elämänpuu


- Pienyrittäjän kotimainen tuote

- käsin valmistettu

- zero wasteSiivoussaippua on monipuolinen ja tehokas apu kodin lähes kaikkeen puhdistukseen, sillä saa kyytiä pinttyneemmätkin liat, se vaahtoaa hyvin ja voit käyttää tätä jopa käsitiskiaineena.


Luonnonmukaista kosmetiikkaa tunteella ja taidolla

Elämänpuu tarjoaa luonnonmukaisia ja ekologisesti kestäviä kosmetiikkatuotteita, jotka valmistetaan luonnollisista raaka-aineista Pirkanmaan Ikaalisissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset palasaippuat; shampoot, suolasaippuat, erikoissaippuat, pihkasalvat ja kynttilät. Heidi Laitala, nainen yrityksen takana, kehittää ja valmistaa Elämänpuun tuotteet sekä myös kerää ja kasvattaa niissä käytettyjä raaka-aineita. Luonnonkosmetiikka, kasvien parantavat ominaisuudet, ekologiset arvot ja kädentaidot ovat lähellä sydäntä.Meillä se on käytössä vessan kaakelipintojen ja hanojen siivouksessa, suihkun laatoituksen; seinien ja lattioiden pintoihin, saunan lauteiden, keittiön pintojen; lieden, tiskipöydän ja ruokapyöydän siivouksessa ja käytämme tätä myös käsitiskinä pestävien astioiden pesuun erittäin hyvin tuloksin. Mattojenkin pesuun tämä soveltuu vallan mainiosti. Monipuolinen siis kaikkeen siivoukseen. Käsi- tai vartalosaippuana tätä ei kannata käyttää, koska saippuan pesuteho on liian voimakas iholle, saippuan koko öljymäärä on saippuoitu jolloin ylimääräisiä rasvoja tässä ei ole.

​Siivoussaippua on valmistettu 100%sti reilun kaupan luomukookosöljystä joka on lipeän voimin muunnettu saippuaksi ja kookosöljy onkin saippuoidussa muodossaan pesutehokkain raaka-aine mitä löytyy.

Lisäksi saippuaan on lisätty hieman sitruunahappoa, joka muuntuu saippuassa sitraattisuolaksi ja siten vahvistaa saippuan pesutehoa myös kovassa vedessä ja suojaa vaahtoa metalli-ioneilta. Miedosti tuoksutettu appelsiinin, limen ja basilikan eteerisillä öljyillä.​​​​​​​​INCI: Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Citrus sinensis (eteerinen appelsiiniöljy), Citrus aurantifolia (eteerinen limeöljy), Ocimum basilicum (eteerinen basilikaöljy). paino 90g