Sappisaippua 100 g, Sodasan

2,95 €
−49 %
1,50 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Sappisaippua 100 g, Sodasan


Sodasanin sappipalasaippua on luonnollinen tahranpoistaja. Sappisaippuaa käytetään normaalin tahranpoistoaineen tavoin. Sappisaippualla poistat tehokkaasti veri-, rasva- ja proteiinitahroja niin vaatteista kuin kodintekstiileistäkin. Käytettäessä sappisaippuaa tulee sen antaa vaikuttaa tahraan pidempään kuin tavallisen tahranpoistoaineen.

Tiesitkö? Sappi on emulgaattori, joka tehoaa vain proteiineihin ja rasvoihin. Sappisaippua ei siis ole paras vaihtoehto esimerkiksi hedelmä- ja tärkkelystahroille.


Käyttöohjeet:

Kostuta sappisaippuaa ja hiero huolellisesti tahraan ja anna vaikuttaa. Huuhtele lämpimällä tai kylmällä vedellä. Toista tarvittaessa. Testaa saippuaa ensin pienelle ja huomaamattomalle alueelle.


Ainesosat

Kasvipohjainen saippua* (>30%)(anioniset tensidit), vesi (<5%), häränsappi, lehtivihreä, glyseriini*, natriumkloridi, sitruunahappo. *78% ainesosista on luomua

Varoitukset: Varoitus: Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS TUOTETTA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN / lääkäriin. JOS TUOTETTA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.