Rezcue-jauhe 50 g, Thera Nordic

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-6 päivä(ä)

Kuvaus

Rezcue-jauhe 50 g, Thera Nordic


Rezcue on nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvon kunnolle. Rezcue-jauheesta tehtävä juoma hoitaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja. Rezcue rauhoittaa limakalvon vaurioita ja ärtymystä sekä niihin liittyviä vaivoja, aivan erityisesti närästystä. Rezcue on luonnollisempi ja kestävämpi tapa hoitaa närästystä kuin happojen salpaaminen. Kaikki ainesosat ovat vesiliukoisessa ja nopeasti vaikuttavassa muodossa. Itse juoman voi sekoittaa esimerkiksi lämpimään veteen, jolloin syntyy miedon makuinen ja lähes väritön juoma, joka on helppo nauttia. Jauhe voidaan sekoittaa myös teehen, kahviin tai muuhun lämpimään nesteeseen.

Vaikuttavina ainesosina L-glutamiini, sinkki, karnosiini, lakritsijuuri, rohtosalkoruusu, punajalava ja aloe vera.

Valmistettu Suomessa.


Käyttöohjeet:

Sekoita mittalusikallinen (5 ml) lämpimään nesteeseen. Sekoita ja anna liueta täysin (n. 1 min) ennen nauttimista. Suositeltu päiväannos on yksi mitallinen aamulla ja illalla.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Säilytysohjeet:

Kuivassa ja valolta suojattuna.


Ainesosat

L-glutamiini, lakritsinjuuri (DGL-uute), rohtosalkoruusun juuri (uute), punajalavan kuori (uute), Aloe vera (kuivattu mehu), L-karnosiini, sinkkisulfaatti, maltodekstriini (uutteiden kantoaine).