Pyykkipulveri Sitruunaruoho 700g ECOKOTI

27,90 €
−53 %

13,00 €

Vielä varastossa
Toimitusaika: 4-6 päivä(ä)

Kuvaus

Pyykkipulveri Sitruunaruoho


Ecokoti Pyykkipulveri on myrkytön ja kotimainen pyykinpesuaine. Tuoksuna pyykkipulveriin on käytetty sitruunaruohon 100 % eteeristä öljyä, jonka ansiosta pyykkisi tuoksuvat pesun jälkeen puhtaalle ja hennosti sitruunaruoholle.


♡ Myrkytön pyykkipulveri - Älä enää mieti millaisten kemikaalien kanssa ihosi joutuu olemaan kosketuksessa!

♡ Hennosti hajustettu - Pyykkipulveri itsessään voi tuoksua purkin suulta voimakkaalle, mutta pyykeissä sitruunaruohon tuoksu on hento.

♡ Luonnollinen pesuteho - Tekstiilisi puhdistuvat tehokkaasti luonnon omilla ainesosilla!

♡ Kaunis tuotepakkaus - Voit pitää pyykkipulverisi reilusti esillä myös muidenkin ihasteltavana!

♡ Mittalusikka pakkauksen mukana - Mittalusikka pulveripurkin mukana helpottaa sinun pyykinpesuasi!

♡ Riittoisa pyykinpesuaine - Jo yksi mitallinen pulveria riittää pesemään pyykkisi puhtaaksi!


Ecokoti Pyykkipulveri on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen Avainlippu-tuote. Sen ainesosat ovat luonnon omia kemikaaleja, joten pyykkisi puhdistuvat taatusti myrkyttömästi. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon avulla tiedät millä tekstiilisi peset ja millaisten ainesosien kanssa ihosi on kosketuksissa. Pyykkipulveri ei sisällä zeoliittia, fosfaatteja tai rasvaisia saippuoita. Tuoksuna käytetty sitruunaruoho on 100 % eteeristä öljyä.

Pyykkipulveri on pakattu katseenkestävään lasipurkkiin, jotta voit pitää sitä reilusti kotonasi esillä. Pakkaukseen kuuluu mittalusikka helpottamaan sinun pyykinpesuasi ja pyykkipulverin mittaamista. Mittalusikan tilavuus on yksi ruokalusikka. Tuotepakkaus sisältää 700 g pyykkipulveria, ja se riittää noin 70 pesukertaan. Etiketin tekstit on kirjoitettu selkeillä ja isoilla kirjaimilla, jotta sinun on helppo lukea tuotteen käyttöohjeet ja ainesosat myös pakkauksen kyljestä.

Lasipurkkia ei tarvitse kerta toisensa jälkeen ostaa uudelleen, vaan jatkossa voit ostaa siihen täyttöpakkauksen. Täyttöpakkaus on paperinen ja näin ollen 100% kierrätettävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia turhasta jätteestä.

Mittalusikallinen pyykkipulveria riittää pesemään normaalin käyttöpyykin puhtaaksi, likaisemmat pyykit vaativat kaksi lusikallista. Vaikeille tahroille voi tehdä esikäsittelyn ennen koneeseen laittoa: kastele tahrakohta lämpimällä vedellä ja ripottele päälle pyykkipulveria. Hiero pulveria tahraan hetken aikaa ja lopuksi pese tekstiili normaalisti.


Käyttöohjeet: Pyykkipulverilla voit pestä valkeita, mustia sekä kirjavia pyykkejä 30-90°C asteen pesuohjelmilla. Ecokoti® Pyykkipulveri on valmista käytettäväksi sellaisenaan, joten mittaa sitä mittalusikallinen suoraan pyykinpesukoneen pesuainelokeroon tai pesupalloon. Valitse pesuohjelma ja laita kone pyörimään.

Ecokoti® Pyykkipulveri soveltuu muiden tekstiilien lisäksi myös villan, silkin sekä sametin pesuun.


Vinkki! Viimeistele pyykinpesusi lopputulos käyttämällä pyykkietikkaa huuhteluaineena.

Säilytä tuotepakkausta kuivassa ja viileässä. Pyykkipulveri säilyy yli 12 kk tuotepakkauksen avaamisesta.


INCI: Natriumbikarbonaatti, Natriumkarbonaatti, Natriumsulfaatti, Natriumsitraatti, Natriumsilikaatti, Merisuola, Sitruunaruoho 100% eteerinen öljy (Cymbopogon Flexuosus Oil, *citral, *limonene) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

PH 9.8


Mukaan tulee mittalusikka
Mittalusikan tilavuus: 1 rkl


Tuotekoko: 700 g

Valmistaja: SaKaMi Oy, Varkaus