Puinen pesuharja irrotettavalla varrella Ibero

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-6 päivä(ä)

Kuvaus

Iberon varrellinen puinen pesuharja, aidoilla harjaksilla.Pitkävartinen puinen pesuharja, jonka harjakset aitoa on harjasta. Pitkän varren ansiosta helpottaa selänpesua ja sillä pystyy helposti ja vaivattomasti pesemään myös jalat. Soveltuu myös kuivaharjaukseen joka kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Varsi on helposti irrotettavissa, jolloin pelkkää harjaosaa on mahdollista käyttää juuttisen käsilenkin kanssa. Harjan pyöristetyt muodot ja bambuöljyllä käsitelty pinta tuntuvat mukavalta kädessä. Harjan varsi on luonnon puuta, harjakset vuohen karvaa.


Koko: 39,5cm


Käyttö: Pese vartalosi harjalla ja lempi saippuallasi.

Voit myös kuivaharjata ihosi, joka vähentää sisäänpäin kasvavia karvoja kasvamaan.

Huuhtele harja peseytymisen jälkeen huolellisesti kaikesta saippuasta ja aseta kuivumaan ripustuslenkistä. Älä jätä pesuharjaa kuumaan ja kosteaan saunaan.


Pakkauksen kierrätys: muovisuojus muovinkeräykseen, harja ja varsi sekäjätteeseen


Ibero sai alkunsa vuonna 1951. Tuotevalikoimiin kuuluu korut, hiuskorut, kauneudenhoitotarvikkeet, aurinko- ja lukulasit sekä lasten korut ja hiuskorut. Ibero vaalii toiminnassan avoimuuden periaatetta. Vastuullisuus on tärkeässä roolissa jokapäiväisessä työssä.