Planet Pure Astianpesuaine Lime-Verbena 500ml

5,90 €
−15 %

5,00 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 4-7 päivä(ä)

Kuvaus

Planet Pure Luomu Astianpesuaine Lime-Verbena 500ml on raikkaan limentuoksuinen, tehokas ja ympäristöystävällinen astianpesuaine. Nyt uudistettu, entistäkin tehokkaampi ja paremmin likaa poistava koostumus!


Planet Pure luomuastianpesuaineiden teho perustuu kasviperäisiin saponiineihin. Saponiineilla on luonnostaan tehokkaita peseviä ja rasvaa pilkkovia ominaisuuksia. Ne pesevät astiat puhtaaksi ilman haitallisia kemikaaleja, ympäristöä ja ihoa säästäen. Planet Pure pesuaineet ovat Itävallan johtavan luomusertifiointitahon Austria Bio Garantie:n sertifioima. Pakkaus on valmistettu maatuvasta sokeriruokopohjaisesta biomuovista.


Vegaaninen, eläinkokeeton, nopeasti biohajoava, sulfaatiton, parabeeniton, GMO-vapaa, dermatologisesti testattu. Ei petrokemian tuotteita.


Vuonna 1999 Itävallassa perustettu Planet Pure valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista valmistettuja pesu- ja puhdistusaineita ja luonnonkosmetiikkaa. Tämä pieni yritys toimii kuin iso perhe ja tarjoaa työpaikan monelle vaikeasti työllistyvälle. Planet Puren tuotanto on puhdasta ja ympäristöystävällistä alusta loppuun, eikä tuota jätettä: Korkealaatuisten puhdistusaineiden pohjana ovat kameliapensaan, pesupähkinöiden ja suopayrtin saponiini. Planet Puren tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, palmuöljyä tai maaöljypohjaisia ainesosia. Puhdistusaineet valmistetaan vesivoimaa käyttäen ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä valmistetaan biokaasua. Käytön jälkeen puhdistusaineet biohajoavat vedessä 100-prosenttisesti jo muutamassa päivässä.


Valmistaja: Planet Pure
Alkuperämaa: Itävalta


Ainesosat: 5-15 % ionittomia tensidejä (pesupähkinäuute*, rohtosuopayrttiuute*, kameliansiemenuute*, candida bombicola**, glucose methyl rapeseedate ferment**, dekyyliglukosodi**, ksyloosi**), 1-5 % anionisia tensidejä (disodium cocoyl glutamate**, sodium cocoyl glutamate**,) ksantaanikumi**, etanoli* sitruunahappo, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hajusteet**, sitronellaali**. *=luomu, **=luonnollinen.