ORANGE BLOSSOM EDC TUOKSUVESI (tulee myyntiin helmikuussa)

ORANGE BLOSSOM EDC TUOKSUVESI (tulee myyntiin helmikuussa)

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

ORANGE BLOSSOM EDC TUOKSUVESI, 200ml

JIMMY BOYD


Orange Blossom EDC on kepeä appelsiinin kukkien tuoksuinen tuoksuvesi.
Etelän tuoksu, joka vie sinut Andalusian perinteisille sisäpihoille, appelisiinipuiden katveeseen.
Aromaterapeuttinen; vahvistaa optimismia.
Sisältö; jasmiini ja appelsiinin kukka – tuotteessa on appelsiinipuun lehti.


Käytä tuoksuvesiä hajuveden tapaan hiuksille, iholle ja vaatteisiin.

Jimmy Boydin tuoksuvesissä on kauniina yksityiskohtana kasvien terälehti pullossa. Kasvit on kerätty luonnosta vain muutamaa tuntia ennen itsen tuoksuveden pullotusta. Kasvin tehtävänä on kehittää ja syventää tuoksua koko sen ajan kun käytät tuoksua.

Kun testaat tuoksua liikkeessä, parfymööri Jimmy Boydin ohje on, että älä suihkuta suoraan iholle vaan suihkuta tuoksua ilmaan ja anna sen laskeutua päällesi - näin pääset aistimaan tuoksun eri kerrokset.

Jimmy Boydin antaa vinkin tuoksun valitsemiseen; valitse tuoksu aina tunteen - ei sen nimen mukaan! Tuotteet ovat aromaterapeuttisia ja siksi ajatus on, että kun valitset tuoksun sen hetkisen tunteen mukaan, vahvistaa tuote juuri sitä, mitä sillä hetkellä eniten tarvitset.

Tuoksuvedet eli Eau De Colognet ovat kevyempiä kuin esim. Eau De Parfum tai Eau De Toilette. Tuoksuvedessä on pienempi määrä alkoholia sekä tuoksuainetta kuin EdT:ssa tai EdP:ssa. Tuoksuveden pysyvyys iholla on n. 2-4h kun vertailun vuoksi EdP saattaa pysyä yli 8h.

Saamamme palautteen mukaan tuoksuvedet sopivat myös päänsärky-herkemmille asiakkaille.

Tuoksuvesien pakkauksessa on mukana suihke, joka tulee asettaa paikalleen kun tuotteen ottaa ensimmäisen kerran käyttöön.INCI: organic alcohol, aqua, bio-hidrolate, Parfum*, limonene, citral linalool, fresh leaf.

*Contains natural, organic and wilds essences