Nenäsumute, Propolia Gentle Nasal Spray

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Propolia Gentle Nasal Spray Hellävarainen Nenäsumute 20 ml,

Lääkkeellinen apuväline


  • Hellävarainen
  • Kosteuttava
  • Hoitaa limakalvoja
  • Aikuisille ja yli 3-v lapsille


Nenän ja limakalvojen tukkoisuuden hoitoon

Mitä tehdä, kun nenä on päivittäin tukossa eikä henki kulje? Se on arkipäivää monelle ihmiselle ja siksi Propolia kehitti Gentle Nasal Sprayn! Sitä voi käyttää turvallisesti ja se sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille.

Tässä on tuote äidille, joka haluaa hoitaa hellästi perhettään ja perheen pienimpiä (yli 3-vuotaiaita) ”tuhnuneniä”. Turvallinen tuote ennaltaehkäisemään sekä auttamaan nenän hygieniassa. Auttaa esim. talviaikaan, kun kuiva sisäilma kuivattaa limakalvoja tai ne ovat jostain muusta syystä kuivuneet. Kokeile myös kesällä/talvella, kun ulko- ja sisäpöly rasittaa nenää.

Tärkeimpiä raaka-aineita suihkeessa on: propolis, mehiläispesän luonnollinen puolustaja. Hunaja, pehmittää ja suojaa limakalvoja sekä korte (potassium sulfate), joka hoitaa limakalvoja.

Medical Device - Lääkkeellinen apuväline, MD luokka


Käyttö:

Suihkauta kumpaankin sieraimeen 1-2 krt kolmesti päivässä. Ravista kunnolla ennen käyttöä. Niistä nenä ensin ja laita pullon suulake sieraimeen, hengitä sisään ja suihkauta suihketta nenään. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja niistä uudelleen. Pyyhi pullonsuu puhtaaksi käytön jälkeen.


Ainesosat:

Hunaja*, kaliumsulfaatti. Apuaineet: vesi, korteuute*, timjamiuute*, puhdistettu propolisuute* (1,75 %)

*Luomuviljellyt raaka-aineet

HUOM.

Yli 3-vuotiaille. Ei suositella henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Vältä silmäkontaktia. Käytä 30 päivän sisällä avaamisesta. Säilytä viileässä (mieluiten jääkaapissa) ja kuivassa paikassa. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta äläkä 8 peräkkäistä käyttöpäivää. Älä käytä enempää kuin 5 kertaa vuodessa. Säilytä etäällä lämmöstä ja kosteudesta.