Maitohappobakteerit Complex, Terra Nova

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Probiotic Complex with Prebiotics


Probiootit ja prebiootit yhdessä

Sisältää viittä erilaista tehokasta, tarkoin valittua ja tutkittua maitohappobakteeri- tai probioottikantaa.

Vaikutusta tehostaa Magnifood-kasviyhdistelmä, jossa on mukana prebioottisesti toimivia yrttejä ja kasveja.

Tuote ei sisällä maidon ainesosia.


TUOTETIEDOT

Suoliston terve bakteerikanta ja limakalvojen terveys vaikuttavat koko kehoon ylläpitäen tervettä immuniteettia ja vastustuskykyä. Terranova Maitohappobakteeri Complex sisältää viittä erilaista maitohappobakteerikantaa, joiden tiedetään olevan tehokkaita ja turvallisia.

Tuotteen vaikutusta tehostaa ainutlaatuinen kasveja ja yrttejä sisältävä Magnifood Complex yhdistelmä, joka toimii prebioottina tuotteen maitohappobakteereille auttaen niitä kiinnittymään ja lisääntymään suolistossa.


Lisätietoa Maitohappobakteeri Complexin ainesosista:

Isotakiaisjuuri – Isotakiainen on prebioottiominaisuuksiltaan yksi arvokkaimpia kasveja. Kasvin juuri sisältää huomattavan määrän frukto-oligosakkarideja (FOS), jonka ansiosta se on erittäin hyödyllinen tuotteissa, jotka sisältävät probiootteja ja maitohappobakteereja. Yksi isotakiaisjuuren tärkeimpiä komponentteja on inuliini, joka tehostaa immuunisysteemin toimintaa.

Punajuurimehu & lehdet – Myös punajuuri on hyvä immuniteettia tukevan inuliinin lähde.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää sekä liukenemattomia että liukoisia kuituja, jotka tehostavat probioottisten bakteerien toimintaa ja ylläpitävät tervettä suoliston toimintaa. SRL:n sisältämät frukto-oligosakkaridit (FOS) tehostavat hyvien bakteerien kasvua suolistossa. Frukto-oligosakkaridit ovat sulamatonta hiilihydraattikuitua, jota suoliston hyödylliset bakteerit voivat käyttää kasvualustana.


Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Säilytettävä jääkaapissa avaamisen jälkeen.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

PROBIOTIC COMPLEX188 mg, Lactobacillus plantarum1 mrdLactobasillus casei800 milj.Lactobacillus rhamnosus700 milj.Lactobacillus acidophilus 500 milj.Bifidobacterium lactis500 milj.MAGNIFOOD COMPLEX125 mg, Isotakiaisjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)75 mg, Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg, Stabiloitu riisinlese 25 mg, FOS (frukto-oligosakkarideja)100 mg, Lehtikuusen arabinogalaktaan i50 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pienten lasten ulottumattomissa.