Luonkos Primal Multifunctional Forest Balm Metsämikrobivoide

Vielä varastossa
Toimitusaika: 4-7 päivä(ä)

Kuvaus

LUONKOS PRIMAL MULTIFUNCTIONAL FOREST BALM METSÄMIKROBIVOIDE

  • Ravitseva
  • Hellävarainen iholle
  • Zero waste
  • Kaikille ihotyypeille
  • Hajusteeton
  • Herkälle iholle
  • Sopii atooppiselle iholle


Joka perheen uusi luottotuote: monikäyttövoide metsämikrobeilla on nyt täällä

PRIMAL (primal suom; alkukantainen, tärkein, perus-)
MULTIFUNCTIONAL FOREST BALM


Luonkosin täysin vedetön Primal sopii eri ihotyypeille koko perheelle vauvasta vaariin. Primalin silkkisen pehmeä koostumus sopii erityisen hyvin kuivalle iholle; esimerkiksi rohtuneille huulille, poskille, halkeileville kynsinauhoille, kuiville käsille ja kantapäille. Primal hellii myös atooppista ihoa. Täydellinen ihoapu suomalaiseen syksyyn ja talveen!

Uutuuden laadukkaat öljyt sekä kasvivoit ravitsevat ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Mehiläisvaha luo iholle ohuen luonnollisen kalvon, joka suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta rasituksilta sekä vähentää liiallisen kosteuden haihtumista iholta. Reconnecting Nature™ metsämikrobiuute vahvistaa luontoyhteyttä ja “jumppaa” ihon mikrobikantaa.

Luonkos on ensimmäinen ja johtava metsämikrobituotteisiin erikoistunut yritys. Meillä on jo viidessä tuotteessa metsämikrobiuutetta; Primal on uusin metsämikrobirikas tuotteemme.

Kaikki muutkin raaka-aineet ovat tarkoin valittuja. Kasviöljyt sisältävät iholle välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja. Manteliöljy sisältää mm. e-vitamiinia. E-vitamiini on antioksidantti ja se hoitaa sekä suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Kaakaovoi sisältää myös luonnollisia antioksidantteja, jotka hoitavat ihoa. Mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Käytämme mustan mehiläisen luomu vahaa koska haluamme tukea tämän uhanalaisen mehiläiskannan elvytyshanketta. Tuote ei ole vegaaninen.

Ainesosat:

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil**, Prunus dulcis (Sweet almond) oil**, Cera flava (Beeswax)**, Theobroma cacao (Cacao) butter**, Hummus extract

**) Organic origin

Pakkauskoko: 30 ml