Kuparipullo kaiverrettu 600ml, Forrest & Love

Ei varastossa
Toimitusaika: 4-7 päivä(ä)

Kuvaus

Kuparipullo

Forrest & Love


Kuparilla on terveyttä edistäviä vaikutuksia, ja Hippokrateenkin sanotaan käyttäneen sitä haavojen hoidossa. Antibakteerisena ja vettä alkaloivana kupari on ihanteellinen juomapullon materiaalina. Forrest & Loven upea kuparipullo kuljettaa veden hygienisesti sekä ekologisesti.

Jo muinaiset egyptiläiset, kreikkalaiset, roomalaiset ja asteekit ovat tienneet kuparin terveyttä edistävistä ominaisuuksista. Myös ayurvedisessa lääketieteessä kupariastiassa säilytettyä vettä kutsutaan nimellä "Tamra Jal”, ja sen sanotaan tasapainottavan kaikkia kolmea doshaa - vataa, pittaa ja kaphaa. Luontaisesti antibakteerisena kupari auttaa estämään tautien leviämisen, ja sitä on käytetty mm. veden sterilointiin ja julkisissa rakennuksissa ovenkahvojen materiaalina. Hippokrateenkin sanotaan tunteneen kuparin hyödyt mm. haavojen ja erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Nykytieteen tutkimukset myös osoittavat, että kupari tukee immuunijärjestelmää ja kehon hyvinvointia monin eri tavoin.

Forrest & Loven uniikeissa, Intiassa käsityönä valmistetuissa kuparipulloissa on käytetty vain korkealaatuista, puhdasta kuparia, mikä on testattu saksalaisen riippumattoman organisaation TUV:in toimesta. Elintarvikelaatuisten pullojen kuparipitoisuus on 99,7%, eikä ne sisällä lainkaan raskasmetalleja tai mitään muitakaan haitallisia aineita.

Pitkäikäisenä, korroosionkestävänä metallina kupari on ekologinen materiaali, jota voidaan kierrättää toistuvasti sen menettämättä hyviä ominaisuuksiaan. Kupari on rakenteeltaan pehmeä ja sitkeä metalli, joten hyvin pidettynä tämä kuparinen juomapullo ja sen terveyttä edistävät ominaisuudet kestävät sukupolvesta toiseen. Muiden hyvien ominaisuuksiensa lisäksi kupari myös pitää veden luonnollisesti viileänä.• Soveltuu vain vedelle. Ei maidolle, sitrushedelmille eikä happamille nesteille
• Kupari johtaa lämpöä, joten käytä vain kylmän veden kanssa, jotta et polta käsiäsi!

• Älä laita pakastimeen

• Älä pese pulloa astianpesukoneessa.

• Pidä poissa suorasta auringonpaisteesta


Käyttöohje: Huuhtele kuparipullo ennen käyttöä. Saadaksesi täyden hyödyn kuparin hienoista ominaisuuksista, täytä pullo vedellä vähintään neljä tuntia ennen veden juomista. Valmistaja suosittelee säilyttämään vettä pullossa enintään 12 tuntia kerrallaan. Pullon voi pestä kasin lämpimällä vedellä, kalkinpoistoaineella tai ruokasoodalla. Ajan mittaan pullon sisäpinta saattaa tummua hapettumisen seurauksena, mikä ei kuitenkaan vaikuta veden laatuun. Mikäli pulloon ilmaantuu vihreitä tai värillisiä tahroja, puhdista kyseiset alueet sitruunalla ja suolalla. Kuparipullossa on iso suuaukko, joka mahdollistaa jääpalojen lisäämisen sekä pullon helpon puhdistuksen. Vältä hiilihapollisten tai happamien juomien säilyttämistä pullossa.