Kuparimuki Diamond 300ml

Vielä varastossa
Toimitusaika: 4-7 päivä(ä)

Kuvaus

Kuparimuki Diamond

Forrest & Love


Kuparilla on terveyttä edistäviä vaikutuksia, ja antibakteerisena ja vettä alkaloivana kupari onkin ihanteellinen juoma-astioiden materiaalina. Forrest & Loven upeista kuparimukeista ja -juomapulloista nautit juomavetesi hygieenisesti sekä ekologisesti.

Jo muinaiset egyptiläiset, kreikkalaiset, roomalaiset ja asteekit ovat tienneet kuparin terveyttä edistävistä ominaisuuksista. Ayurvedisessa lää̈ketieteessä kupariastiassa säilytettyä vettä kutsutaan nimellä "Tamra Jal” ja sen sanotaan tasapainottavan kaikkia kolmea doshaa - vataa, pittaa ja kaphaa.

Luontaisesti antibakteerisena kupari auttaa estämään tautien leviämisen ja sitä on käytetty mm. veden sterilointiin ja julkisissa rakennuksissa ovenkahvojen materiaalina. Hippokrateenkin sanotaan tunteneen kuparin hyödyt mm. haavojen ja erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Nykytieteen tutkimukset myös osoittavat, että kupari tukee immuunijärjestelmää ja kehon hyvinvointia monin eri tavoin.

Forrest & Loven uniikeissa, Intiassa käsityönä valmistetuissa kuparipulloissa ja -mukeissa on käytetty vain korkealaatuista, puhdasta kuparia, joka on testattu saksalaisen riippumattoman organisaation TÜV:in toimesta. Elintarvikelaatuisten juoma-astioiden kuparipitoisuus on 99,7%, eivätkä ne sisällä lainkaan raskasmetalleja tai mitään muitakaan haitallisia aineita.

Pitkäikäisenä, korroosionkestävänä metallina kupari on ekologinen materiaali, jota voidaan kierrättää toistuvasti sen menettämättä hyviä ominaisuuksiaan. Kupari on rakenteeltaan pehmeä ja sitkeä metalli, joten hyvin pidettynä tämä muki ja sen terveyttä edistävät ominaisuudet kestävät sukupolvesta toiseen. Muiden hyvien ominaisuuksiensa lisäksi kupari myös pitää veden luonnollisesti viileänä.• Soveltuu vain vedelle. Ei maidolle, sitrushedelmille eikä happamille nesteille
• Kupari johtaa lämpöä, joten käytä vain kylmän veden kanssa, jotta et polta käsiäsi!

• Älä laita pakastimeen