Konjac sieni /Bamboo Balance Konjac Sponge (Ale)

10,00 €
−50 %

5,00 €

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Konjac sieni on Kasvojen pesuun tarkoitettu luonnollinen ihonhoito sieni.


HUOM. TÄSSÄ TUOTTEESSA PÄIVÄMÄÄRÄ MENNYT JO MUTTA TUOTE ON VIELÄ KÄYTTÖKELPOINEN. HUOMIOITHAN ETTÄ TUOTTEESSA EI OLE PALAUTUS OIKEUTTA.


Seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.


 • 100 % luonnonsieni
 • Ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
 • Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen


Sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

Bamboo Balance Konjac puhdistussieni on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava, luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

Sienen peruskuvaus

100 % luonnollinen Bamboo Konjac Spongen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja.

Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

Bambuhiili sisältää aktiivihiiltä sekä mineraaleja, jotka imevät iholta ylimääräistä talia pois. Bambuhiili on myös luonnollinen antioksidantti, joka vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla ja huokosissa, jolloin finnien, mustapäiden ja näppylöiden muodostuminen iholla vähenee.
Avainasiat

 • Syväpuhdistaa lian ja talin syvältä ihohuokosista hilliten liiallista talineritystä sekä vähentää mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostumista.
 • Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon.
 • Kuorii hellävaraisesti ihon pinnan kirkastaen ihon sävyä ja auttaen sitä hengittämään paremmin. Tällöin myös hoitovoiteet pääsevät imeytymään ja hoitamaan ihoa tehokkaammin.


Käyttö:

 • Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.
 • Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä
 • Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
 • Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan
 • Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.Inci: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal

EU-standardin mukainen Microbial Contamination – BP / EP & USP 61 / 62 -todistus