Konetiskitabletti 26 tablettia / 416 g, Attitude

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Konetiskitabletti 26 tablettia / 416 g, Attitude


"Mikä menee alas viemäristä tänään, on se mitä juomme huomenna."


ATTITUDEN tuotteet ovat "worry free" -periaatteella valmistettuja ja se tarkoittaa, että he käyttävät tuotteissaan ainoastaan hypoallergeenisia kasvi- ja mineraalipohjaisia ainesosia, jotka ovat turvallisia sinun perheellesi ja koko yhteiskunnalle.

Ei sisällä fosfaattia. Vegaaninen pesuaine, jonka valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.


Käyttöohjeet:

Käytä yksi tabletti per yksi pesukerta. Älä avaa tai tee reikää pussiin. Laita tabletti pesuainelokeroon ja sulje välittömästi. Käsittele ainoastaan kuivin käsin.


Säilytysohjeet:

Säilytä laatikko tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa.


Pakkaustyyppi: Laatikko

Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi


Valmistusmaa: Ranska


Ainesosat

INCI: 5-15% oxygen-based bleaching agents (sodium percarbonate), <5% vegetable non-ionic surfactants, <5% enzymes. Contains also: Sodium citrate, sodium chloride, sodium carbonate, sodium silicate, glycerin.


Varoitukset: VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos kemikaalia joutuu silmiin: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Jos kemikaalia on nielty: Huuhdo suu. Ei saa oksennuttaa. Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen/lääkäriin. Sisältää Subtilisin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.