KASVOSEERUMI - THE RANGE LACTIC ACID 5% + HYALURONIC ACID SERUM

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

KASVOSEERUMI - THE RANGE LACTIC ACID 5% + HYALURONIC ACID SERUM, 30ml


Kaikille ihotyypeille lisäämään ihon kirkkautta ja elinvoimaisuutta. Erittäin hyvä tasoittamaan ihon epätasaisuuksia mm. pintakuivuutta, kirjavuutta, pieniä pintaryppyjä, laajentuneita huokosia ja epäpuhtauksia.The Range seerumit ovat seerumien aatelia - täynnä tehokkaita ainesosia. Seerumit on tehty buustaamaan ihonhoitoa aina sen hetkisen tarpeen mukaan. Ihon tarpeet vaihtelevat muun muassa vuodenaikojen, iän, sisäisten- ja ulkoisten tekijöiden mukaan.
Hellävaraisesti kuoriva maitohappopohjainen seerumi, joka poistaa ihon pinnalta kuolleita ihosoluja jättäen kasvot puhtaaksi, sileäksi ja kirkkaaksi.Maitohappo sekä hyaluronihapon yhdistelmä tekee seerumista hellävaraisen kuorinnan, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja rauhoittaa sitä kuorinnan jälkeen.Käytä seerumia kirkastamaan ja tasoittamaan ihon epätasaisuuksia. Käytä tuotetta iltaisin hoitovoiteen alla, kunnes tuote on kokonaan loppu.

VEGAANINEN,
98,87% luonnonmukainen, luomupitoisuus 10,00%


Vaikuttavat ainesosat: maitohappo ja hyaluronihappo

INCI: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lactic Acid, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Xanthan gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Parfum (Fragrance)**, Citronellol**, Linalool**
*Ingredients from organic farming. **Natural origin fragrance.