Jojobaöljy 100ml, Eliah Sahil

Jojobaöljy 100ml, Eliah Sahil

17,90 €
−6 %

16,90 €

Vielä varastossa
Toimitusaika: 4-7 päivä(ä)

Kuvaus

Suosi luonnonkosmetiikkaa! Kylmäpuristettu Eliah Sahil jojobaöljy luonnonmukaiseen ihonhoitoon. Jojobaöljy on maailman aurinkoisimmilla alueilla kasvavasta jojobapensaasta saatavaa kultainen öljy. Se ravitsee hiuksia ja ihoa. Jojobaöljy virkistää ja uudistaa stressi-ihoa luonnollisella tavalla. Se sitoo ihoon kosteutta ja tekee siitä samettisen tuntuisen. Öljy imeytyy ihoon nopeasti, levittyy helposti eikä muodosta rasvaista kalvoa ihon pintaan, vaan iholle jää miellyttävä pehmeyden tunne ja raikastunut ilme.


Eliah Sahil luonnonkosmetiikassa yhdistyvät korkealaatuiset luonnon raaka-aineet ja hoitavat kasviainesosat. Hoida ja hemmottele hiuksesi ja ihosi parhaimmilla ja arvokkaimmilla luonnon antimilla.

Eliah Sahil -tuotteet ovat huolella ja asiantuntemuksella valmistettuja, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Löydät tuotteista korkealaatuisia yrttejä, kukkia, kasveja ja jauhemuotoisia luonnon mineraaleja, muttet lainkaan vettä, säilöntäaineita, tensidejä, alkoholia tai lisättyjä tuoksuja.


Pakattu lasipulloon.


Ainesosat: Buxus chinensis (jojoba seed oil)


Lisätiedot: Vegaaninen, BDIH


Pakkaus: 100 ml