Hempaattinen Hamppu Ihoöljy Indigo 100 ml

Ei varastossa

Kuvaus

Hempaattinen Hamppu Ihoöljy Indigo 100 ml


  • Antioksidanttinen
  • Uudistava
  • Ennenaikaista ikääntymistä vastaan


Sininen Hamppuöljy Iholle tasapainoittaa ihoa ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan

Hempaattinen Sininen Ihoöljy on hoitava ja kosteuttava ihoöljy kaikille ihotyypeille. Mustikan, mustaherukan ja marja-aronian antioksidanttiset ominaisuudet puhdistavat ihoa ja vähentävät väsymisen ja ikääntymisen vaikutuksia. Marjojen runsaat flavonoidi- ja vitamiinipitoisuudet edistävät ihosolukon uusiutumista vahvistaen kollageenituotantoa.

Kirkastettu hampunsiemenöljy eroaa kirkastamattomasta imeytyvyytensä puolesta, jonka saamiseksi siitä on seulottu pois lehtivihreä. Hamppuöljyssä luonnollisesti esiintyvät omega-6- ja omega- 3-rasvahapot sekä E-vitamiinit ravitsevat ihoa hellien ja hoitaen sitä.

Hamppuöljy onkin loistava valinta etenkin atooppiselle ja kuivalle iholle. Kotimainen kirkasttu hampunsiemenöljy on Suomalainen innovaatio. Hempaattinen hamppuöljy on Suomalaisen pienyrityksen taidonnäyte - ja valmistettu kotimaisista marjoista ja hampusta 100% ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita. Testaa ja innostu itsekin!

Vaikuttavat raaka-aineet:

Mustikka kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Antioksidanttistenvaikutuksen ansiosta mustikan flavonoidit ja tanniinit estävät tulehduksia ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Mustikkaa rauhoittaa ja tasapainottaa ärtynyttä ihoa auttaen ihoa palautumaan UV-säteiden haitallisista vaikutuksista.

Mustaherukka sisältää paljon luonnollisia flavonoideja, joiden on todettu vahvistavan verisuonia ja suojaavan ihoa lisääntyneiltä pinnallisilta verisuonten laajentumisilta. Mustaherukan sisältämät flavonoidit edistävät ihon kollageenin tuotantoa ja vahvistavat verisuonten seinämien rakennetta. Mustaherukansiemenöljyn on todettu olevan ihanteellinen kuivalle, herkälle tai atooppiselle iholle.

Marja-aroniassa on runsaasti antioksidantteja, jotka hidastavat solujen hajoamista ja suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Marja-aronia sisältää myös runsaasti folaattia, mangaania, magnesiumia sekä rautaa.

Hampunsiemenöljyssä on täydellinen rasvahappojen suhde kauniin ja heleän ihon saavuttamiseksi. Hampunsiemenöljy on erinomainen valinta etenkin herkän tai kuivan ihon hoitoon, mutta hoitaa ja ravitsee jokaista ihotyyppiä.

Hempaattisen hampputuotteissa käytämme kirkastettua hampunsiemenöljyä. Meidän ei tarvitse lisätä keinotekoisia aineita tuotteisiimme, joten ne eivät kuormita hipiääsi turhaan.

Hampunsiemenöljyn kirkastus tapahtuu alihankkijamme toimesta, kotimaista innovaatiota luonnonöljyjen kirkastukseen käytettäen. Kirkastettu hampunsiemenöljy eroaa kirkastamattomasta imeytyvyydensä puolesta, jonka saamiseksi siitä on seulottu pois lehtivihreä ja muut öljyyn kuulumattomat mikrobit, kuten homeet.

Suositellaan säilytettäväksi viileässä ja valolta suojattuna.

Kaikki raaka-aineemme ovat kotimaisia.

Käyttö:

Levitä öljyä kasvoille, vartalolle ja hiusten latvoihin tarpeen mukaan.

Ainesosat:

Hampunsiemenöljy*, pakastekuivattu mustikkauute*, pakastekuivattu mustaherukkauute*, marja-aroniauute*

Cannabis Sativa seed oil*, Vaccinium Corymbosum Fruit Extract , Ribes Nigrum Fruit Extract*, Aronia Melanocarpa Fruit Extract*

100 ml