Green Child D3-vitamiini 10ug

Ei varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Green Child Vitamin D3 10 ug (kasviperäinen)


LISÄAINEETON D3-VITAMIINI LAPSELLE

Kasviperäinen D3-vitamiini (kolekalsiferoli) on valmistettu erityisestä jäkälälajikkeesta, jonka D3-vitamiinipitoisuus on korkea.

Magnifood Complexin rasvapitoiset kasvit ja yrtit ja stabiloitu riisinlese tehostavat D-vitamiinin imeytymistä ja biosaatavuutta.

D-vitamiinin on erittäin tärkeä kasvuiässä oleville lapsille ja erityisesti jos lapsi ei voi käyttää maitotuotteita.


TUOTETIEDOT


Tähän asti kertynyt laaja tieteellinen tutkimusaineisto D-vitamiinin riittävän saannin merkityksestä lapsen kehityksen eri vaiheissa on motivoinut Terranovan kehittämään Green Child D3-vitamiinivalmisteen. Tuote sisältää kasviperäisen, erityisestä jäkälälajikkeesta eristetyn D3-vitamiinin lähteen. D3-vitamiinin imetymisen, biosaatavuuden ja hyväksikäytettävyyden tehostamiseksi mukana on kasvipohjainen Magnifood Complex.

Jotta tähän valmisteeseen saadaan tarkalleen haluttu määrä D3-vitamiinia, Green Child Vitamin D3 valmistetaan pieniin kasviskapseleihin. Jos lapsi ei pysty nielemään kapseleita, ne voidaan helposti avata ja sekoittaa mehuun, smoothieen ja jogurttiin.

Green Child Vitamin D3 ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, liukasteaineita, väriaineita, aromiaineita, makeutusaineita, säilöntäaineita tai muitakaan lisäaineita. Tuote sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja immuunijärjestelmän pysymistä normaalina.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Tuote on suunniteltu 4-12-vuotiaille.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Ravintosisältö, 1-2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX 325-650 mg

Stabiloitu riisinlese 200-400 mg

Korianterinlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50-100 mg

Kurpitsansiemenjauhe 50-100 mg

Spirulina 25-50 mg

Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 75-150 mg

D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli, jäkälästä eristetty)10 ug, 100-200*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)


EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, HIIVAA, SOIJAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Lisätietoa Terranova Green Child D3-vitamiini ainesosista

Korianterin lehti – Korianteri sisältää runsaasti klorofylliä, vitamiineja ja hivenaineita. On myös näyttöä siitä, että korianteri tukee kehon
kykyä poistaa kehosta raskasmetalleja.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä tekijä immuniteetin kannalta. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta. Kurpitsan siemenet sisältävät myös runsaasti rasvahappoja, jotka täydentävät sinkin merkitystä eturauhasen terveydelle.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia ja sen johdannaisia, kuten tokoferoleja ja tokotrienoleja ja myös B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä.