Fermentoitu Rauta Koji Iron ( parasta ennen 5/23 )

28,50 €
−46 %

15,50 €

Vielä varastossa
Toimitusaika: 3-9 päivä(ä)

Kuvaus

Fermentoitu Rauta Koji Iron, 30 kaps • Sisältää 27 mg luontaista Koji-fermentoitua rautaa
 • Helposti imeytyvä, erittäin bioaktiivinen sekä vatsaystävällinen
 • Imeytyy hitaammin kehon käyttöön koko päivän ajan.
 • Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton, sokeriton, makeuttamaton, säilöntäaineeton
 • Sopii vegaaneilleFermentoitu rauta – Uutta Solgarilta! Solgar® Earth Source® Food Fermented Koji Iron sisältää 27 mg erittäin hyvin imeytyvää rautaa, joka on syntynyt luonnollisen Koji-käymisprosessin kautta.

Koji on japanilainen, yli 2000 vuotta käytössä ollut viinietikan, soijan ja mison valmistukseen käytetty menetelmä. Sana ”Koji” tarkoittaa japaniksi ”hapatettua viljaa”. Menetelmässä kasvatetaan Aspergillus oryzae -viljelmää keitetyssä riisimassassa. Kun viljelmä fermentoituu ja kehittyy, sen sekaan lisätään mineraalia, kuten rautaa. Koji-bakteeristo ottaa raudan käyttöönsä ja fermentoi sitä. Myöhemmin tämä kasvusto kerätään talteen ja siitä saadaan hellävarainen ja rikastettu Ultimine™-rauta, joka on myös vatsaystävällinen.

Solgar® Earth Source® Food Fermented Koji Iron sisältää 27 mg rautaa, joka on syntynyt luonnollisen Koji-käymisprosessin kautta.

Koji-raudan on kliinisesti tutkittu vapautuvan elimistön käyttöön hitaammin ja tasaisemmin verrattuna tavalliseen elementaaliseen rautavalmisteeseen. Tavallinen rautavalmiste isona kerta-annoksena voi nostaa elimistön hapetusstressiä, mikä vältetään Koji-raudan käytössä. Samalla se on myös hellävarainen vatsalle ja valmiiksi elimistölle biosaatavassa muodossa.

Ruoka-aineiden fermentointi lisää niiden bioaktiivisuutta ja ravinnepitoisuutta. Fermentoitujen ruokien syöminen voi olla myös hyödyllistä suoliston terveydelle ja tasapainoisen suolistomikrobiston muodostumiselle.

Ravinnosta rautaa saadaan pääasiassa eläinproteiineista, kuten vähärasvaisesta lihasta ja äyriäisistä, mutta myös pähkinöissä, tofussa ja valkoisissa pavuissa sitä esiintyy pienempiä määriä. Rauta osallistuu hemoglobiinin muodostumiseen sekä hapenkuljetukseen. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Muun muassa urheilijat saattavat tarvita enemmän rautaa tukeakseen hapen kuljetusta lihaksiin. Rautalisä voi olla tärkeää myös henkilöille, jotka noudattavat kasvis- tai vegaaniruokavaliota sekä hedelmällisessä iässä ja raskaana oleville naisille.

Earth Source® Food Fermented Koji Iron on Solgar®in viimeisin innovaatio, jonka tuotesuunnittelu perustuu päivittäisen hyvinvoinnin tukemiseen ruokaperäisen, fermentoidun ja puhtaan raudan avulla.

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.Raudan hyväksytyt terveysväittämät:

 • edistää normaalia kognitiivista toimintaa
 • edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 • edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
 • edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa
 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*


Suositeltua vuorokausi annosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Pidä pienten lasten ulottumattomissa.